Carne de porc prăjită cu crustă cu fasole albă

Carne de porc prăjită cu crustă cu fasole albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați carnea de porc prăjită cu fasole albă. Această rețetă face 40 de porții cu 65 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei iute arbol, sos original de grătar, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură de porc cu fasole albă și afine, Somon cu crustă de fenicul pe fasole albă, și Carne de porc prăjită cu crustă de ierburi.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați fasole, ceapă, ardei iute și 1/2 cană sos de grătar; se întinde pe fundul tigaiei de 15x10x1 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Întindeți carnea cu sosul de grătar rămas; acoperiți cu amestec de acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Coaceți 1 oră 30 min. sau până când carnea este gata (160F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți în platou; lăsați să stea 10 min. înainte de feliere. Se amestecă pătrunjelul în fasole. Aruncați ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
7
Serviți fasolea cu carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții40
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista