Carne de porc prăjită cu crustă cu fasole albă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați carnea de porc prăjită cu fasole albă. Această rețetă face 40 de porții cu 65 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei iute arbol, sos original de grătar, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură de porc cu fasole albă și afine, Somon cu crustă de fenicul pe fasole albă, și Carne de porc prăjită cu crustă de ierburi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Combinați fasole, ceapă, ardei iute și 1/2 cană sos de grătar; se întinde pe fundul tigaiei de 15x10x1 inci.
Întindeți carnea cu sosul de grătar rămas; acoperiți cu amestec de acoperire.
Coaceți 1 oră 30 min. sau până când carnea este gata (160F).
Scoateți în platou; lăsați să stea 10 min. înainte de feliere. Se amestecă pătrunjelul în fasole. Aruncați ardeii iute.
Serviți fasolea cu carne.