Carne de porc piperată cu gust de porumb

Carne de porc piperată cu gust de porumb
Carnea de porc piperată cu gust de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 257 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de porumb întreg, ceapă verde, jeleu de ardei jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc zară cu poftă de porumb, Peppered Suc De Fructe Savura, și Grătar de cotlet de porc cu gust de porumb-piper.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați carne de porc; se acoperă uniform cu 1 lingură de jeleu. Gatiti carnea de porc 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați restul de 1 lingură de jeleu în tigaie; gatiti la foc mic, amestecand constant, pana se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați porumb, ardei gras roșu și ceapă verde; gatiti la foc mediu-mare, amestecand constant, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute sau pana cand carnea de porc este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Notă: credeți că carnea de porc este grasă? De fapt, filetul de porc prăjit are aproximativ aceeași cantitate de grăsime ca aceeași porție de dimensiune a pieptului de pui prăjit fără piele. Pentru a vă asigura că cumpărați cele mai slabe bucăți de carne de porc, căutați "loin" sau "picior" pe eticheta ambalajului (muschiulet de porc, friptură superioară, friptură superioară, cotlet și friptură de carne de porc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate Dintr-o Cutie De PorumbJumătate Dintr-o Cutie De Porumb
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista