Carne de porc piperată cu gust de porumb

Carnea de porc piperată cu gust de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 257 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de porumb întreg, ceapă verde, jeleu de ardei jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc zară cu poftă de porumb, Peppered Suc De Fructe Savura, și Grătar de cotlet de porc cu gust de porumb-piper.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu până la cald.
Adăugați carne de porc; se acoperă uniform cu 1 lingură de jeleu. Gatiti carnea de porc 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți carnea de porc din tigaie și păstrați-o caldă.
Adăugați restul de 1 lingură de jeleu în tigaie; gatiti la foc mic, amestecand constant, pana se topeste.
Adăugați porumb, ardei gras roșu și ceapă verde; gatiti la foc mediu-mare, amestecand constant, 2 minute.
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute sau pana cand carnea de porc este gata.
Notă: credeți că carnea de porc este grasă? De fapt, filetul de porc prăjit are aproximativ aceeași cantitate de grăsime ca aceeași porție de dimensiune a pieptului de pui prăjit fără piele. Pentru a vă asigura că cumpărați cele mai slabe bucăți de carne de porc, căutați "loin" sau "picior" pe eticheta ambalajului (muschiulet de porc, friptură superioară, friptură superioară, cotlet și friptură de carne de porc).