Carne de porc negru și cafeniu cu salată picantă de bere
Carnea de porc negru și cafeniu cu Slaw picant este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 548 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de ulei de măsline, bere puternică, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. 53 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Burgeri de porc cu usturoi și piper negru cu Sriracha Slaw, Asiatice Tacos de porc cu picant Slaw, și Tacos de porc cu Slaw și Pepitas picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ale, pudra cu cinci condimente, cayenne și sare și piper negru după gust într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Rezervați 1/4 cană de marinată pentru slaw.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Marinada
Piper Cayenne Măcinat
Ale
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Adăugați carnea de porc în pungă și amestecați bine. Refrigerați 2 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați 1 lingură fiecare zahăr tare și brun și gătiți 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Stout
4
Adăugați toate, cu excepția a 2 linguri din restul de stout, mierea, restul de 3/4 cană plus 3 linguri de zahăr brun și ghimbirul. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând, apoi se reduce focul la mediu și se fierbe până se reduce la jumătate, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Ghimbir
Miere
Stout
5
Bateți restul de 2 linguri stout și amidonul de porumb într-un castron; se amestecă încet în glazură și se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Dressing Japonez De Susan Preparat
Stout
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
7
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți carnea de porc din marinată și transferați-o într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
9
Coaceți până când un termometru introdus în centru înregistrează 160 de grade F, 35 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
10
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1
Bateți sosul de soia, mierea, usturoiul și ghimbirul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Usturoi
Ghimbir
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Bateți în marinada rezervată de 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați varza, ardeii grași, morcovii și ceapa și aruncați. Se da la frigider pana cand este gata de servit, cel putin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Varză
Morcov
Ceapă
4
Feliați carnea de porc și serviți cu slaw.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
5
Stropiți atât carnea de porc, cât și slaw-ul cu glazura.