Carne de porc negru și cafeniu cu salată picantă de bere

Carne de porc negru și cafeniu cu salată picantă de bere
Carnea de porc negru și cafeniu cu Slaw picant este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 548 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de ulei de măsline, bere puternică, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. 53 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Burgeri de porc cu usturoi și piper negru cu Sriracha Slaw, Asiatice Tacos de porc cu picant Slaw, și Tacos de porc cu Slaw și Pepitas picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ale, pudra cu cinci condimente, cayenne și sare și piper negru după gust într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Rezervați 1/4 cană de marinată pentru slaw.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
AleAle
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați carnea de porc în pungă și amestecați bine. Refrigerați 2 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați 1 lingură fiecare zahăr tare și brun și gătiți 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
StoutStout
4
Adăugați toate, cu excepția a 2 linguri din restul de stout, mierea, restul de 3/4 cană plus 3 linguri de zahăr brun și ghimbirul. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând, apoi se reduce focul la mediu și se fierbe până se reduce la jumătate, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
GhimbirGhimbir
MiereMiere
StoutStout
5
Bateți restul de 2 linguri stout și amidonul de porumb într-un castron; se amestecă încet în glazură și se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
StoutStout
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
7
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți carnea de porc din marinată și transferați-o într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți până când un termometru introdus în centru înregistrează 160 de grade F, 35 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Bateți sosul de soia, mierea, usturoiul și ghimbirul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți în marinada rezervată de 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați varza, ardeii grași, morcovii și ceapa și aruncați. Se da la frigider pana cand este gata de servit, cel putin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
VarzăVarză
MorcovMorcov
CeapăCeapă
4
Feliați carnea de porc și serviți cu slaw.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Stropiți atât carnea de porc, cât și slaw-ul cu glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Carne De PorcCarne De Porc
6
Fotografie de Yunhee Kim
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Revista