Carne De Porc Mexicană Cu Aragaz Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc mexicană cu aragaz lent. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 407 calorii. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Un amestec de brânză monterey jack, fasole, old El chiles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Slow Cooker Mexican Tras De Porc, Slow Cooker Mexican Tras De Porc , și Slow Cooker Nou Chili De Porc Roșu Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați carne de porc, salsa și ardei iute.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore.
Se amestecă fasolea. Capac; gatiti la foc mic aproximativ 5 minute sau pana cand fasolea este fierbinte.