Carne de porc Lemongrass cu salată de masă Vietnameză
Carnea de porc Lemongrass cu salată de masă Vietnameză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 695 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $7.33 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc thailandez, salată de unt, lemongrass și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne De Porc Cu Lămâie La Grătar În Stil Vietnamez, Chiftele de porc Lemongrass cu sos de scufundare vietnamez, și Chiftele De Porc Lemongrass Cu Sos De Scufundare Vietnamez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic. Condimentează sosul după gust cu sare. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Se amestecă primele 6 ingrediente și 2 linguri de ulei într-un vas de sticlă de 11x7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
2
Adăugați Cotletele de porc la marinată, întoarceți-le de mai multe ori pentru a acoperi uniform, apoi înghesuiți împreună într-un singur strat. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Marinada
1
Aranjați castraveți, ananas, muguri de fasole, toate ierburile și morcovul în jurul marginii platoului mare. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Fasole
Ananas
Castravete
Morcov
Ierburi
2
Gatiti taiteii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand devin fragede si devin albe, separandu-se adesea cu clesti, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scurgere. Aranjați în centrul platoului. Frunze de salată Movilă într-un castron mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
5
Periați grătarul cu restul de 1 lingură de ulei. Carne de porc la grătar cu marinată încă agățată de carne până când este ușor carbonizată și gătită, 4 până la 5 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
7
Lăsați să se odihnească 10 minute.
8
Tăiați carnea de porc transversal în benzi late de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
9
Așezați carnea de porc și orice sucuri de la bord deasupra tăiței. Pentru a servi, umpleți frunzele de salată cu carne de porc, tăiței, ierburi și legume.