Carne de porc Lemongrass cu salată de masă Vietnameză

Carne de porc Lemongrass cu salată de masă Vietnameză
Carnea de porc Lemongrass cu salată de masă Vietnameză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 695 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $7.33 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc thailandez, salată de unt, lemongrass și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Carne De Porc Cu Lămâie La Grătar În Stil Vietnamez, Chiftele de porc Lemongrass cu sos de scufundare vietnamez, și Chiftele De Porc Lemongrass Cu Sos De Scufundare Vietnamez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic. Condimentează sosul după gust cu sare. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Se amestecă primele 6 ingrediente și 2 linguri de ulei într-un vas de sticlă de 11x7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Adăugați Cotletele de porc la marinată, întoarceți-le de mai multe ori pentru a acoperi uniform, apoi înghesuiți împreună într-un singur strat. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MarinadaMarinada
1
Aranjați castraveți, ananas, muguri de fasole, toate ierburile și morcovul în jurul marginii platoului mare. (Poate fi pregătit cu 2 ore înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
AnanasAnanas
CastraveteCastravete
MorcovMorcov
IerburiIerburi
2
Gatiti taiteii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand devin fragede si devin albe, separandu-se adesea cu clesti, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scurgere. Aranjați în centrul platoului. Frunze de salată Movilă într-un castron mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
5
Periați grătarul cu restul de 1 lingură de ulei. Carne de porc la grătar cu marinată încă agățată de carne până când este ușor carbonizată și gătită, 4 până la 5 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Lăsați să se odihnească 10 minute.
8
Tăiați carnea de porc transversal în benzi late de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
9
Așezați carnea de porc și orice sucuri de la bord deasupra tăiței. Pentru a servi, umpleți frunzele de salată cu carne de porc, tăiței, ierburi și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
LegumeLegume
PastePaste
IerburiIerburi
Carne De PorcCarne De Porc
10
Serviți cu sos pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Ingrediente

1miciananas pentru bebeluși, decojit, înjumătățit, feliat subțire sau 1/2 ananas mic, decojit, tăiat în 2 pene, miez, feliat subțireananas pentru bebeluși, decojit, înjumătățit, feliat subțire sau 1/2 ananas mic, decojit, tăiat în 2 pene, miez, feliat subțire4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri3 picături de sos de soia3 picături de sos de soia3capetesalată de unt, miez, frunze separatesalată de unt, miez, frunze separate1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimorcov mărunțit finmorcov mărunțit fin1miciCastravete englezesc de seră, înjumătățit pe lungime, feliat subțire transversalCastravete englezesc de seră, înjumătățit pe lungime, feliat subțire transversal2(poate fi sau trece)sos de peștesos de pește5(iarnă)sos de peștesos de pește2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de cilantrofrunze proaspete de cilantro2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de mentăfrunze proaspete de mentă1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)--1/2 T oțet de vin alb (sau oțet de orez)--1/2 T oțet de vin alb (sau oțet de orez)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapă verde (numai părți albe și verzi PAL), tocată (aproximativceapă verde (numai părți albe și verzi PAL), tocată (aproximativ0(poate fi sau trece)piper alb măcinatpiper alb măcinat3(iarnă)lemongrass tocatlemongrass tocat2(iarnă)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie680Nuci de orice fel (tocate)cotlet de porc dezosat (fiecare grosime de 1/3 până la 1/2 ich)cotlet de porc dezosat (fiecare grosime de 1/3 până la 1/2 ich)227Nuci de orice fel (tocate)pachet fidea vermicelli de orez uscatpachet fidea vermicelli de orez uscat20frunze proaspete de shiso verdefrunze proaspete de shiso verde2(iarnă)6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite4(iarnă)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de busuioc thailandezfrunze proaspete de busuioc thailandez2Ardei iute de păsări thailandeze cu semințe sau 1/2 jalapeimbroko chile cu semințe, tocateArdei iute de păsări thailandeze cu semințe sau 1/2 jalapeimbroko chile cu semințe, tocate3(iarnă)ulei vegetal, divizatulei vegetal, divizat1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă caldăapă caldă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista