Carne de porc glazurată cu prune proaspete

Carne de porc glazurată cu prune proaspete
Carnea de porc glazurată cu prune proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 484 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.94 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână filete de porc, frunze de cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Carne de porc glazurată cu prune proaspete, Sabayon cald cu prune glazurate și zmeură, și Smochine și prune proaspete în Manzanilla pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Gătiti în ulei fierbinte într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ceapa și prunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
4
Coaceți 15 minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Transferați carnea de porc, ceapa și prunele într-un platou de servire, rezervând picături în tigaie. Acoperiți carnea de porc cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Între timp, amestecați oțetul și conservați în picături; gatiti la foc mediu-mare, amestecand constant, 3-5 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
7
Se ia de pe foc; se amestecă cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8
Se toarnă peste amestecul de porc și prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista