Carne de porc glazurată cu prune proaspete
Carnea de porc glazurată cu prune proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 484 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.94 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână filete de porc, frunze de cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Carne de porc glazurată cu prune proaspete, Sabayon cald cu prune glazurate și zmeură, și Smochine și prune proaspete în Manzanilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Gătiti în ulei fierbinte într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Adăugați ceapa și prunele.
Coaceți 15 minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Transferați carnea de porc, ceapa și prunele într-un platou de servire, rezervând picături în tigaie. Acoperiți carnea de porc cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Între timp, amestecați oțetul și conservați în picături; gatiti la foc mediu-mare, amestecand constant, 3-5 minute sau pana se ingroasa usor.
Se ia de pe foc; se amestecă cimbru.
Se toarnă peste amestecul de porc și prune.