Carne de porc fiert cu Collards lent-fierte, crupe, și sos de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc fiartă cu Collards, crupe și sos de roșii. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 485 calorii, 44G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți ciuperci cremini, verdeață de collard, roșii conservate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Collards înăbușite în sos de roșii-ceapă, BLT-Bacon fiert, Collards și gem de roșii, și Creveți și crupe Louisiana gătite lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți o cratiță medie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați 1 1/2 lingurite ulei; vârtej pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
4
Presărați carnea de porc cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Porc
Sare
5
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți timp de 8 minute, rumenindu-se pe toate părțile. Aruncați uleiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați 1/2 cană apă, 1/2 cană stoc și sos de soia. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 2 ore sau până când sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Stoc
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți carnea de porc din tigaie; rezervă lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Așezați carnea de porc pe o tăietură; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
9
Lăsați să stea 10 minute; se taie în 4 felii.
10
În timp ce carnea de porc gătește, încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
11
Adăugați 1 1/2 lingurite ulei; vârtej pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
12
Adăugați ceapa feliată și 1/4 linguriță de sare; gatiti 2 minute sau pana devin aurii, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
13
Adăugați 1/2 cană apă, 1/2 cană stoc, verdeață și zahăr. Aduceți la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Stoc
Zahăr
Apă
14
Scoateți 1 cană de lichid de roșii din cutie; rezervați lichidul rămas și roșiile pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
15
Combinați 1 cană lichid de roșii și făină într-un bol mediu, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
16
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
17
Turnați lichidul de gătit de porc în pungă; lăsați să stea 5 minute (grăsimea se va ridica în vârf). Sac de etanșare; decupați 1 colț inferior al sacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
18
Scurgeți lichidul în amestecul de roșii, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
19
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
20
Adăugați ceapa tocată și ciupercile; sotati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă
21
Adăugați amestecul de roșii în cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
22
În timp ce sosul gătește, aduceți restul de 1 cană de apă, 1 cană de stoc, 1/4 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper și usturoi la fiert într-o cratiță medie. Adăugați treptat grâu, amestecând constant cu un bici. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute sau până când lichidul este absorbit, amestecând frecvent.
Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5 cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.