Carne de porc fiert cu curmal japonez Fuyu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 355 calorii, 51G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână verdeață de scallion, cățel de usturoi, acompaniament: orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fuyu Curmal Japonez Savura, Salată Dulce De Curmale Fuyu, și Salată de Persimmon și Avocado Fuyu.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Carnea de porc se usucă cu prosoape de hârtie, apoi se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală largă de 6 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi carne de porc brună în 3 loturi, întorcându-se, aproximativ 5 minute pe lot, transferându-se într-un castron ca rumenit. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați mai mult ulei în oală, după cum este necesar între loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați ceapa, ardeiul gras și țelina și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Se amestecă usturoiul, chimenul, coriandrul, turmericul și cayenne și se gătește, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Coriandru
Turmeric
Piper Cayenne Măcinat
țelină
Usturoi
Chimen
Ceapă
7
Adăugați carnea de porc cu orice sucuri acumulate în castron, apă și roșii și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Apă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Acoperiți oala, apoi transferați la cuptor și fierbeți carnea de porc până când este foarte fragedă, aproximativ 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Împrăștiați persimoni peste carne de porc și fierbeți la cuptor, parțial acoperit, încă 10 minute. Se amestecă verdeață de scallion și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapa Verde
Curmale
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
* Tocană poate fi făcută, fără persimmons sau scallions, cu 1 zi înainte și răcită, neacoperită, apoi răcită, acoperită. Reîncălziți într-un cuptor preîncălzit de 350 km F, aproximativ 30 de minute, înainte de a continua.·Pentru a curăța o roșie, mai întâi tăiați un X în capătul opus tulpinii și scufundați în apă clocotită 10 secunde.