Carne De Porc Curry & Orange Kabobs
Kabobs de porc și portocale curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 315 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și întregi 30 dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, chimen măcinat, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 75%. Rețete similare includ Kabobs De Carne De Vită Curry, Kabobs De Carne De Vită Curry, și Kabobs De Vită Curry Cu Sos De Jad.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați uleiul, ceapa tocată, usturoiul și condimentele; rezervați jumătate din amestec pentru ungerea kabobs în timp ce gătiți.
Tăiați carnea de porc, ardeii, ceapa și portocala necojită în 1-in. bucăți. Pe patru frigarui din lemn metalic sau îmbibat, filetați alternativ carnea de porc, legumele și portocala; periați cu amestecul de curry rămas.
Grătar kabobs, acoperit, la foc mediu 10-15 minute sau până când legumele și carnea de porc sunt fragede, întorcându-se ocazional. Ungeți frecvent cu amestec de curry rezervat în ultimele 4 minute de gătit.