Carne De Porc Cu Sos Picant

Carne De Porc Cu Sos Picant
Dacă 68 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., chiftele de porc cu sos picant ar putea fi un extraordinar lactate gratuit rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 24 de porții cu 210 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți umăr de porc măcinat, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Smash-chiftele Picante de porc cu sos picant de porc, Creveți picante și chiftele de porc cu sos Rujak, și Chiftele picante de porc cu Risotto de parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa și 2 lingurițe de sare; gatiti, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește, amestecând, până când uleiul este roșu, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
3
Adăugați fulgii de porc și ardei roșu și gătiți, amestecând, până când carnea este gătită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Adăugați roșiile zdrobite și sucurile lor și 1 cană de apă în oală. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând ocazional, până când sosul se reduce cu o treime, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Între timp, faceți chiftelele: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se amestecă carnea de porc măcinată, 1 lingură de sare, ardeii de cireșe și lichidul lor de decapare, pâinea și ouăle cu mâinile până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Rulați în 24 de chifteluțe de dimensiunea mingii de golf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Înveliți o foaie de copt cu margini cu uleiul de măsline, apoi puneți chiftelele pe ea și coaceți până când sunt ferme și fierte, aproximativ 14 minute; lăsați să se răcească 5 minute pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Împărțiți chiftelele între boluri și acoperiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Se servește cu mămăligă, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții24
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista