Carne de porc cu smochine și Farro

Carne de porc cu smochine și Farro
Carnea de porc cu smochine și Farro este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 246 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, cățel de usturoi, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Farro cu smochine proaspete, Salată Mixtă De Farro Verde Și Smochine Proaspete, și Rață prăjită umplută cu Farro, smochine și alune.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță; aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți; aruncați bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
3
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adauga ceapa; saut 6 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Adăugați usturoi; saut 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
6
Combinați farro, amestecul de ceapă, smochinele, pătrunjelul, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și următoarele 4 ingrediente (prin ou) într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
FarroFarro
CeapăCeapă
SmochineSmochine
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
9
Așezați carnea de porc între foile de folie de plastic; Lira la 1/4 inch. Top carne de porc cu farro, și se lasă de frontieră 1/2-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Roll, începând cu partea lungă; asigurați carnea de porc cu murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
11
Presărați carnea de porc uniform cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
12
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați carne de porc; gătiți timp de 6 minute, rumenind toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
14
Puneți tigaia în cuptor; coaceți carnea de porc la 425 timp de 15 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
15
Scoateți carnea de porc din tigaie; lăsați să stea 5 minute. Felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista