Carne de porc cu piure de fasole usturoi

Carnea de porc cu piure de fasole usturoi ia în jur 20 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați friptura de porc, o jumătate de cutie de fasole haricot în apă, ciorbă de legume și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Mash De Usturoi Perfect, Pâine Prăjită Cu Fasole Usturoi, și Alondină De Fasole Verde Garlicky.
Instrucțiuni
Gratiți carnea de porc timp de 12-15 minute, întorcându-se o dată până se rumeneste și se gătește.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică, adăugați ceapa sau șalota și prăjiți 3 minute până se înmoaie.
Se adaugă usturoiul, se prăjește încă 1 min, apoi se toarnă fasolea și se fierbe și se fierbe timp de 5 minute. Se amestecă aproximativ cu un tocător de cartofi sau o furculiță, apoi se amestecă coriandrul.
Se servește cu carnea de porc.