Carne de porc cu piure de fasole usturoi

Carne de porc cu piure de fasole usturoi
Carnea de porc cu piure de fasole usturoi ia în jur 20 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați friptura de porc, o jumătate de cutie de fasole haricot în apă, ciorbă de legume și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Mash De Usturoi Perfect, Pâine Prăjită Cu Fasole Usturoi, și Alondină De Fasole Verde Garlicky.

Instrucțiuni

1
Gratiți carnea de porc timp de 12-15 minute, întorcându-se o dată până se rumeneste și se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mică, adăugați ceapa sau șalota și prăjiți 3 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se adaugă usturoiul, se prăjește încă 1 min, apoi se toarnă fasolea și se fierbe și se fierbe timp de 5 minute. Se amestecă aproximativ cu un tocător de cartofi sau o furculiță, apoi se amestecă coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4
Se servește cu carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate20
Revista