Carne de porc cu glazură de caise-rozmarin

Loin de porc cu glazură de caise-rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 187 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați friptura de porc, conserve de caise, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de porc cu glazură de caise – 5 puncte, Loin de porc frecat cu glazură de caise și varză murată, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Caise-Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.tăiați grăsimea din carne de porc.
Așezați carnea de porc într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci.
Se presară sare și piper.
În tigaie de 10 inci, conserve de căldură, sherry, rozmarin și usturoi la foc mediu, amestecând frecvent, până se îngroașă. Dacă este necesar, zdrobiți bucățile de caise cu furculița în bucăți mici. Puneți 1/4 cană amestec de caise pe carne de porc (rezervați amestecul de caise rămas). Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii de porc.
Coaceți descoperit 1 oră 15 minute până la 1 oră 30 de minute sau până când termometrul citește 68°. acoperiți carnea de porc cu folie; lăsați să stea 15 până la 20 de minute sau până când termometrul citește160. (temperatura va continua să crească aproximativ5, iar carnea de porc va fi mai ușor de sculptat.)
Tăiați carnea de porc în felii.
Încălziți amestecul de caise rămas; se servește cu carne de porc.