Carne de porc cu crustă de Pecan cu unt de dovleac

Carne de porc cu crustă de Pecan cu unt de dovleac
Carnea de porc cu crustă de Pecan cu unt de dovleac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 122G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1297 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,6 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână suc de mere, cotlet de porc, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Dovleac-brânză de capră cartof dulce "Risotto" cu carne de porc crustă de arțar-Pecan, Cotlete de porc cu crustă de Pecan, și Filet De Porc Cu Crustă De Pecan.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună piureul de dovleac, sucul de mere, zahărul, cuișoarele, ghimbirul și scorțișoara într-o cratiță până se omogenizează. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când amestecul a atins consistența sosului de mere. Aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Între timp, pulsați nucile pecan și firimiturile de pâine într-un robot de bucătărie până când nucile pecan sunt tocate mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Se toarnă într-un vas superficial și se presează Cotletele de porc în amestec pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați Cotletele de porc pâine și gătiți până se rumenesc pe ambele părți și fierte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6
Scoateți și scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Serviți Cotletele de porc cu o bucată de unt de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De DovleacUnt De Dovleac
Cotlet De PorcCotlet De Porc
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista