Carne de porc cu crustă de Pecan cu unt de dovleac

Carnea de porc cu crustă de Pecan cu unt de dovleac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 122G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1297 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,6 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână suc de mere, cotlet de porc, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Dovleac-brânză de capră cartof dulce "Risotto" cu carne de porc crustă de arțar-Pecan, Cotlete de porc cu crustă de Pecan, și Filet De Porc Cu Crustă De Pecan.
Instrucțiuni
Bateți împreună piureul de dovleac, sucul de mere, zahărul, cuișoarele, ghimbirul și scorțișoara într-o cratiță până se omogenizează. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când amestecul a atins consistența sosului de mere. Aproximativ 10 minute.
Între timp, pulsați nucile pecan și firimiturile de pâine într-un robot de bucătărie până când nucile pecan sunt tocate mărunt.
Se toarnă într-un vas superficial și se presează Cotletele de porc în amestec pentru a se acoperi.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați Cotletele de porc pâine și gătiți până se rumenesc pe ambele părți și fierte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți și scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Serviți Cotletele de porc cu o bucată de unt de dovleac.