Carne de legume prăjită cu glazură balsamică

Carne de legume prăjită cu glazură balsamică
Friptura de legume prăjită cu glazură balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 578 calorii, 34G de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de frunze de cimbru, fulgi de piper, carne de porc măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 66 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Carne de legume prăjită cu glazură balsamică, Carne de legume cu glazură balsamică, și Fleică de legume prăjită cu glazură balsamică (fără gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați dovleceii, ardeii, pasta de usturoi, 1/4 linguriță fulgi de ardei roșu și sare și piper, după gust, și gătiți până aproape moale, 5 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4
Bateți împreună ouăle și ierburile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați carnea, pesmetul, brânza, 1/2 cană de ketchup, 2 linguri de oțet balsamic și legumele răcite și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Formați foaia de carne pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Bateți împreună ketchupul rămas, oțetul balsamic și fulgii de ardei roșu într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Ungeți amestecul pe toată pâinea.
9
Coaceți pâinea de carne timp de 1 până la 1 1/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista