Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de legume cu glazură balsamică. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 238 calorii. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 185 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ou, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de legume prăjită cu glazură balsamică, Carne de legume prăjită cu glazură balsamică, și Fleică de legume prăjită cu glazură balsamică (fără gluten).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați dovleceii, ardeii grași, pasta de usturoi și 1/4 linguriță fulgi de ardei roșu. Condimentează cu sare și piper și gătește până când legumele sunt aproape moi, aproximativ 5 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Bateți oul și ierburile proaspete într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Proaspete
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
5
Adăugați curcanul, panko, brânza rasă, 1/2 cană ketchup, 2 linguri oțet balsamic și legumele răcite; se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
6
Apăsați ușor amestecul într-o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
7
Bateți restul de 1/4 cană ketchup, 1/4 cană oțet balsamic și 1/4 linguriță fulgi de ardei roșu într-un bol mic; periați amestecul pe întreaga pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
8
Coaceți timp de 1 până la 1 1/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.