Cardamom-gem de prune din borcane mici, arome mari
Cardamom - gem de prune din borcane mici, arome mari ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 50 de porții cu 47 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați prune, zahăr, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jelly jalape de la borcanele mici, arome mari, Salsa de piersici înflăcărate din borcane mici, arome mari, și Napi Japonezi murati cu Shiso din borcane mici, arome mari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți prunele și zahărul la fiert într-un cuptor olandez de 8 litri din oțel inoxidabil sau emailat la foc mediu-mare, amestecând des. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când prunele se înmoaie, amestecând des.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare într-un castron, folosind spatele unei linguri pentru a stoarce sucul pentru a măsura 4 1/2 căni. Rezervați 2 căni pulpă.
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
În timp ce borcanele fierb, turnați 4 1/2 căni de suc de prune rezervate în cuptorul olandez; aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Se fierbe, amestecând ocazional, 15 până la 17 minute sau până când siropos și un termometru pentru bomboane înregistrează 220 de metri pătrați. Se amestecă 2 căni rezervate pulpă de prune și orice sucuri acumulate. Se amestecă sucul de lămâie și cardamomul. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând des. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând constant, 5 minute sau până când este foarte gros.
Se ia de pe foc; lăsați spuma să se așeze (aproximativ 1 minut). Îndepărtați și aruncați orice spumă.
Umpleți, sigilați și procesați borcanele, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch și procesând 5 minute.
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Păstrați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.