Carbonara de dovleac de iarnă cu Pancetta și salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Carbonara de dovleac de iarnă cu Pancettan și salvie. Această rețetă servește 4 și costă 2,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 667 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, bulion de pui, salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Risotto de dovleac cu Pancettan și ulei de salvie, Ravioli de dovleac cu Pancettan și salvie, și Supă De Dovleac De Iarnă Cu Pancetta, Praz Și Usturoi Verde.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare peste mediu-marecăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați pancetta,reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt crocante,8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
3
Adăugați salvie și aruncați pentru a acoperi.Folosind o lingură cu fante, transferați pancetta șisalvie într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
4
Adăugați dovlecei, ceapă și usturoi în tigaie;condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este translucidă, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Usturoi
Suc De Fructe
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați bulion. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți până când dovlecelul este moale și lichideste redus la jumătate, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Bulion
6
Lăsați să se răceascăușor, apoi pur și simplu într-un blender până se omogenizează;condimentează cu sare și piper. Tigaie de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Tigaie
7
Gatiti pastele intr-o oala mare de sare fierbinteapa, amestecand ocazional, pana cand al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
9
Combinați pastele, dovleceii pur și 1/4 cuppasta lichid de gătit în tigaie rezervată și gătiți la foc mediu, aruncând și adăugând mai mult lichid de gătit pentru paste, după cum este necesar, până când sosul acoperă pastele, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se amestecă1 / 4 cană Pecorino; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pecorino
11
Serviți pastele acoperite cu pancette rezervateși salvie, Pecorino ras și mai mult piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
Piper
Paste
1/2 Crenguță Rozmarin
12
Faceți înainte: Squash pur aproxume poate fi făcut cu 3 zile înainte.