Caramele De Casă Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați caramelele cu ciocolată de casă. Această rețetă face 120 de porții cu 57 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de unt, extract de vanillan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Rețetă De Caramele Sărate Cu Ciocolată, Caramele De Scorțișoară {Ciocolată Înmuiată Dacă Îndrăznești}, și Caramele De Casă Cu Ciocolată Cu Lapte Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 3 ingrediente la fierbere într-un 3-qt. cratiță la foc mediu; gatiti, fara agitare, 7 minute.
Se amestecă laptele condensat și se fierbe la foc mediu; gătiți, amestecând continuu, până când un termometru pentru bomboane înregistrează 238 până la 240 (etapa cu bilă moale), aproximativ 20 până la 25 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Se toarnă într-o tigaie pătrată de 8 inci cu unt.
Lăsați să stea la temperatura camerei 8 ore.
Inversați caramelul pe o tăietură; tăiați în pătrate de 1 inch folosind un răzuitor de bancă sau un cuțit.
Gatiti ciocolata si scurtarea intr-o cratita la foc mediu 3 pana la 5 minute pana se topeste si se omogenizeaza.
Se ia de pe foc. Aruncați caramelele în amestec de ciocolată, în loturi, până când sunt acoperite bine, folosind o furculiță.
Transferați pe hârtie de ceară.
Presărați ghimbir cristalizat sau sare de mare grosieră, dacă doriți. Se răcește 1 oră.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 până la 45 de minute înainte de servire. Păstrați resturile în frigider până la 5 zile.