Caramel Sărat-Strudel De Mere

Caramel Sărat-Strudel De Mere
Această rețetă face 8 porții cu 326 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați mere aromate aurii, gingersnaps, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Strudel De Mere Caramel, Brioșe cu condimente de dovleac cu mere de Caramel cu glazură de Caramel sărată, și Plăcintă cu mere cu caramel sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul granulat, 1/3 cană de apă și sarea într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând doar până când zahărul se dizolvă. Gatiti, rotind usor tigaia ocazional, dar fara agitare, pana la chihlimbar, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Ungeți orice cristale de zahăr de pe partea laterală a tigaiei cu o perie umedă de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se scoate de pe foc și se amestecă în 3 linguri de unt și oțet (amestecul se va balona).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați merele și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 12 minute. Se strecoară merele și se transferă într-un bol; puneți caramelul deoparte. Aruncați 1 lingură de gingersnap firimituri și scorțișoara cu merele; lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir Zdrobite Fin (aproximativ 9 Fursecuri)Prăjituri Cu Ghimbir Zdrobite Fin (aproximativ 9 Fursecuri)
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Topiți restul de 5 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Lăsați să se răcească, apoi îndepărtați spuma și aruncați-o. Puneți untul topit într-un castron, lăsând orice solide în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 375 grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Așezați o foaie de phyllo pe un prosop de bucătărie curat sau o bucată de pergament cu o latură lungă în fața dvs. (Păstrați restul phyllo acoperit cu un prosop umed.) Periați ușor filoul cu o parte din untul topit și presărați cu zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
9
Strat o altă foaie de phyllo deasupra; ungeți cu mai mult unt și presărați cu mai mult zahăr. Repetați cu restul de 4 foi de phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
10
Se presara restul de 2 linguri de gingersnap firimituri pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir Zdrobite Fin (aproximativ 9 Fursecuri)Prăjituri Cu Ghimbir Zdrobite Fin (aproximativ 9 Fursecuri)
11
Lingurați umplutura de mere pe phyllo într-o bandă de-a lungul marginii de jos, lăsând o margine de 1 inch. Folosiți prosopul sau pergamentul pentru a ajuta la rularea fileului într-un buștean, începând de la marginea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
12
Așezați cusătura în jos pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
13
Ungeți cu mai mult unt și presărați cu mai mult zahăr granulat. Faceți câteva fante deasupra cu un cuțit pentru aerisire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
14
Coaceți până se rumenesc, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
15
Bateți smântâna grea într-un bol cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi, apoi pliați ușor o parte din caramelul rezervat (poate fi necesar să bateți caramelul mai întâi pentru a slăbi). Praf strudelul cu zahăr de cofetari și tăiat în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
16
Se servește cu frisca de caramel și mai mult caramel; se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
(tub Mare)(tub Mare)
17
Fotografie de Kana Okada
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista