Caramel Sărat-Strudel De Mere
Această rețetă face 8 porții cu 326 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați mere aromate aurii, gingersnaps, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Strudel De Mere Caramel, Brioșe cu condimente de dovleac cu mere de Caramel cu glazură de Caramel sărată, și Plăcintă cu mere cu caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul granulat, 1/3 cană de apă și sarea într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând doar până când zahărul se dizolvă. Gatiti, rotind usor tigaia ocazional, dar fara agitare, pana la chihlimbar, 8-10 minute.
Ungeți orice cristale de zahăr de pe partea laterală a tigaiei cu o perie umedă de patiserie.
Se scoate de pe foc și se amestecă în 3 linguri de unt și oțet (amestecul se va balona).
Adăugați merele și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 12 minute. Se strecoară merele și se transferă într-un bol; puneți caramelul deoparte. Aruncați 1 lingură de gingersnap firimituri și scorțișoara cu merele; lăsați să se răcească complet.
Topiți restul de 5 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Lăsați să se răcească, apoi îndepărtați spuma și aruncați-o. Puneți untul topit într-un castron, lăsând orice solide în tigaie.
Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 375 grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați o foaie de phyllo pe un prosop de bucătărie curat sau o bucată de pergament cu o latură lungă în fața dvs. (Păstrați restul phyllo acoperit cu un prosop umed.) Periați ușor filoul cu o parte din untul topit și presărați cu zahăr granulat.
Strat o altă foaie de phyllo deasupra; ungeți cu mai mult unt și presărați cu mai mult zahăr. Repetați cu restul de 4 foi de phyllo.
Se presara restul de 2 linguri de gingersnap firimituri pe partea de sus.
Lingurați umplutura de mere pe phyllo într-o bandă de-a lungul marginii de jos, lăsând o margine de 1 inch. Folosiți prosopul sau pergamentul pentru a ajuta la rularea fileului într-un buștean, începând de la marginea de jos.
Așezați cusătura în jos pe foaia de copt pregătită.
Ungeți cu mai mult unt și presărați cu mai mult zahăr granulat. Faceți câteva fante deasupra cu un cuțit pentru aerisire.
Coaceți până se rumenesc, 30 până la 35 de minute.
Bateți smântâna grea într-un bol cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi, apoi pliați ușor o parte din caramelul rezervat (poate fi necesar să bateți caramelul mai întâi pentru a slăbi). Praf strudelul cu zahăr de cofetari și tăiat în bucăți.
Se servește cu frisca de caramel și mai mult caramel; se presară cu sare.