Caramel Negrese
Caramel negrese ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Acest desert are 264 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 113 fani. Dacă aveți lapte evaporat, caramele învelite individual, amestecul de tort de ciocolată german și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Prietenul Negrese {Caramel Negrese}, Brownies Cu Caramel Sărat Vs Brownies Cu Caramel Sărat #LeftoversClub, și Caramel Negrese.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie de 9x13 inch cu acoperire antiaderentă .
Combinați amestecul de tort, untul și 1/3 cană de lapte evaporat.
Se amestecă bine și se toarnă 2/3 din aluat în tigaie.
Apăsați pecanele în aluat și coaceți timp de 8 până la 10 minute.
Într-o cratiță la foc mediu, combinați caramelul și 1/3 cană lapte evaporat. Se amestecă până se topește și se omogenizează; se toarnă peste amestecul de tort răcit.
Presărați chipsuri de ciocolată deasupra caramelului și deasupra cu linguri de amestec de tort rămas.
Coaceți pentru minute suplimentare L5 până la L8; se răcește și se taie.