Caramel cu ghimbir și baie de iaurt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați caramelul cu ghimbir și iaurtul. Această rețetă servește 8 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 138 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați topping de caramel, pere, iaurt cremos de vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Iaurt și Feta Dip, Dip De Caramel Sărat, și Veggie Kabobs cu iaurt Gingered pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până când este cremoasă. Bateți iaurtul și 1/4 cană de topping până se omogenizează. Capac; la frigider cel puțin 30 de minute până la răcire.
Lingura se înmoaie în castron mic de servire.
Stropiți cu topping de 1 până la 2 lingurițe; se învârte cu vârful cuțitului.
Se servește cu felii de mere și pere.