Caramel Cheesecake Bites

Caramel Cheesecake Bites
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 71 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cremă de brânză, zahăr, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciocolată Caramel Cheesecake Bites, Caramel Pecan Cheesecake Bites, și Caramel Ciocolata Cheesecake Bites pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F cu rack în mijloc. Căptușiți o tigaie de copt de 13 x 9 inci cu folie de aluminiu, lăsând o surplombă la ambele capete și ușor unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Faceți aluat de biscuiți cu zahăr cu unt conform instrucțiunilor, dar apăsați aluatul uniform în fundul tigaiei. Folosiți fundul plat al unei măsuri de cupă metalică sau al unui pahar pentru a compacta și apăsați aluatul într-un strat cât mai uniform posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Cookie AluatZahăr Cookie Aluat
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți până devin aurii, 25 până la 30 de minute, apoi răciți complet în tigaie pe un raft și păstrați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Se amestecă bine dulce de leche, apoi se întinde 1 1/4 căni din el—vor rămâne unele peste—uniform peste baza de biscuiți cu spatulă offset și se răcește rapid în congelator sau se răcește în frigider până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
Cookie-uriCookie-uri
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
5
Bateți încet crema de brânză și zahărul la viteză medie cu un mixer electric (prevăzut cu accesoriu cu palete dacă utilizați un mixer cu suport) până când este cremos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Stand MixerStand Mixer
6
Adăugați ouă, pe rând, amestecând bine la viteză medie-mică după fiecare adăugare, apoi amestecați în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
7
Puneți amestecul de brânză cremă peste dulce de leche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
8
Coaceți până când cheesecake-ul este umflat și marginile sunt aurii, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se răcește complet în tigaie pe un raft, apoi se răcește până la rece, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Cu ajutorul surplombului de folie, ridicați cofetăria cu cheesecake din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
11
Scufundați un cuțit lung și ascuțit într-un pahar înalt cu apă fierbinte și ștergeți-l rapid, apoi tăiați marginile confecției (economisiți resturi pentru gustare). Continuând să scufundați cuțitul în apă fierbinte și ștergându-l înainte de fiecare tăietură, tăiați cheesecake pe lungime în 8 benzi, apoi transversal în 4 secțiuni, pentru a forma 32 de mușcături în formă de deget.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
12
Chiar înainte de servire, dacă doriți, aranjați mușcăturile pe un raft mare așezat pe o foaie mare de copt cu margini, distanțându-le. Puneți aproximativ 2/3 cană dulce de leche într-o pungă de patiserie de unică folosință, apoi tăiați o deschidere minusculă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Sac De PatiserieSac De Patiserie
13
Stropiți dulce de leche într-un model diagonal peste mușcături, lăsându-l să se drapeze pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
1
* Dulce de leche este disponibil în borcane și cutii de diferite dimensiuni la multe supermarketuri, magazine de produse alimentare de specialitate și magazine Latino. Resturile sunt delicioase în cafea, stropite peste înghețată sau doar mâncate de lingură.* Mușcături de Cheesecake—fără burnița finală dulce de leche-păstrați la rece într-un recipient etanș în straturi simple, separate de hârtie de ceară 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
înghețatăînghețată
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
2
Stropiți cu garnitura opțională dulce de leche chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista