Caramel Apple-Pere Cobbler Cu Crustă De Brioșă De Ovăz
Caramel Apple-pere Cizmar cu fulgi de ovăz brioșă crusta ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 339 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți zahăr brun ferm, garnisiți: jumătăți de pecan, aluat de brioșe cu fulgi de ovăz și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caramel Mere Pere Cizmar, Caramel Mere Pere Cizmar, și Cizmar De Nectarină Cu Crustă De Brioșă De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare, amestecând pentru a acoperi merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați amestecul de mere; aduceți la fierbere și gătiți, amestecând des, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Adăugați pere în tigaie și gătiți, amestecând des, 5 minute. Puneți amestecul de fructe fierbinți într-o farfurie de plăcintă adâncă de 10 inci (8 cani) ușor unsă sau un vas de copt de 2 litri. Lingura fulgi de ovăz brioșă aluat uniform peste amestec de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ovăz
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți la 425 timp de 20 până la 25 de minute sau până când crusta este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Garnisiți, dacă doriți.
7
* 2 cutii (21 uncii) umplutura de plăcintă cu mere poate fi înlocuită cu mere și pere. Omiteți zahărul brun și făina. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Auto-crescătoare, Necernută
Umăr
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați umplutura de plăcintă și aduceți la fierbere; se ia de pe foc. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.