Capsuni Budinca de Paine cu Crème Fraîche Frisca

Budinca de paine cu capsuni Cr fra frisca frisca frisca ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 326 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână căpșuni, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Chow. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Capsuni Budinca de Paine cu Crème Fraîche Frisca, Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, și Budinca de caramele lipicioase cu portocale de sânge, mandarină și CR Fromformme fra fra Grosche.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-un castron mare și bateți pentru a le rupe.
Adăugați laptele, smântâna, zahărul, vanilia și sarea și bateți până când amestecul este combinat uniform.
Adăugați pâinea și amestecați pentru a combina. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Așezați o bucată mare de folie de aluminiu pe raft pentru a prinde orice sucuri care se pot revărsa din vas în timp ce coaceți.Între timp, scoateți amestecul de pâine din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute. Înveliți generos un vas de copt de 13 pe 9 inci cu unt și puneți-l deoparte. Spălați, uscați, coca și tăiați căpșunile în zaruri medii.
Adăugați căpșunile în amestecul de pâine și pliați ușor până când sunt combinate uniform.
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit și se întinde într-un strat uniform, apăsând ușor pentru a-l compacta ușor.Acoperiți bine vasul cu folie de aluminiu.
Așezați vasul pe folie în cuptor și coaceți până când crema din jurul centimetrului exterior este setată, aproximativ 1 oră.
Scoateți folia care acoperă vasul și continuați să coaceți până când suprafața budincii de pâine se rumeneste în unele locuri și centrul este doar setat, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Scoateți pe o grătar și lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de servire. Când este gata pentru a servi, face biciuit CR fra fram.Pentru biciuit CR aproxumme fra 8che: se răcește vasul unui mixer stand și atașamentul Tel în congelator timp de 10 minute.
Așezați toate ingredientele în castron și bateți cu viteză mare până se formează vârfuri medii, aproximativ 1 până la 2 minute. (Alternativ, puteți folosi un tel de mână și un castron mare răcit.
Bateți toate ingredientele până se formează vârfuri medii, aproximativ 5 până la 6 minute.)
Serviți imediat cu budinca de pâine.