Cappuccino de fasole albă

Cappuccino de fasole albă
Cappuccino de fasole albă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 629 calorii, 14g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 2. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de legume, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Cookie-Uri Cappuccino Cu Espresso Și Ciocolată Albă, Batoane De Cappuccino Cu Caramel De Ciocolată Albă, și Cappuccino Brownies cu sos de ciocolată albă-Espresso sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Acoperiți fasolea cu apă rece, adăugați ceapa, morcovul și ierburile. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 10 minute, apoi se reduce focul și se fierbe timp de aproximativ 30 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Scoateți 3-4 linguri din fasolea aproape gătită și puneți-o deoparte pentru servire. Continuați să gătiți restul încă 10-20 de minute până când este foarte moale, completând cu mai multă apă clocotită, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scurgeți și aruncați legumele și ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4
Așezați fasolea într-un robot de bucătărie și fluierați până la o cremă pură. Poate fi mai ușor să curățați jumătate la un moment dat, aruncând o parte din stoc pentru a slăbi amestecul și a-l pune în funcțiune. Opriți mașina după 2-3 minute, răzuiți cu o spatulă, corectați condimentul, adăugați un pic mai mult stoc și buzz din nou. Cu cât îl lăsați mai mult timp, cu atât va deveni mai fin; 4-5 minute ar trebui să o facă. Reveniți la aceeași tigaie. Se amestecă bulionul și se condimentează, se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Periați ciupercile pentru a îndepărta orice sol, apoi tăiați-le pentru cea mai bună formă, dar nu prea subțire sau se vor micșora la gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Încălziți o tigaie antiaderentă până când este destul de fierbinte, adăugați uleiul, apoi ciupercile și sotati până când încep să se coloreze. Acum se adaugă 25g / 1oz de unt și să continue să saut până când tocmai fierte. Păstrați căldura în tigaie ridicată, deoarece doriți să le prăjiți mai degrabă decât să le fierbeți. Se condimentează și se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Frecați supa printr-o sită fină cu spatele unei oale pentru o textură fină catifelată. Reveniți în tigaie și amestecați crema. Deoarece amestecul aproape ajunge la fierbere, adăugați uleiul de trufe, dacă utilizați. (Dacă adăugați uleiul când amestecul este rece, acesta se poate împărți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Când este gata de servit, împărțiți fasolea rezervată (nu au nevoie de reîncălzire) și ciupercile între căni de supă încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
9
Adăugați butonul de unt în supa aproape de fierbere, apoi spumați cu un blender de mână (faceți acest lucru timp de 4-5 minute pentru a-l face cu adevărat ușor) apoi turnați încet supa în cupe de la o oală la trei sferturi pline, ștergând oala peste marginea tigaiei, astfel încât supa să nu picure. Țineți înapoi spuma în tigaie, apoi scoateți-o deasupra cupelor pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
PolonicPolonic
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista