Cappuccino de fasole albă
Cappuccino de fasole albă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 629 calorii, 14g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 2. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de legume, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Cookie-Uri Cappuccino Cu Espresso Și Ciocolată Albă, Batoane De Cappuccino Cu Caramel De Ciocolată Albă, și Cappuccino Brownies cu sos de ciocolată albă-Espresso sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Acoperiți fasolea cu apă rece, adăugați ceapa, morcovul și ierburile. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 10 minute, apoi se reduce focul și se fierbe timp de aproximativ 30 de minute până se înmoaie.
Scoateți 3-4 linguri din fasolea aproape gătită și puneți-o deoparte pentru servire. Continuați să gătiți restul încă 10-20 de minute până când este foarte moale, completând cu mai multă apă clocotită, dacă este necesar.
Scurgeți și aruncați legumele și ierburile.
Așezați fasolea într-un robot de bucătărie și fluierați până la o cremă pură. Poate fi mai ușor să curățați jumătate la un moment dat, aruncând o parte din stoc pentru a slăbi amestecul și a-l pune în funcțiune. Opriți mașina după 2-3 minute, răzuiți cu o spatulă, corectați condimentul, adăugați un pic mai mult stoc și buzz din nou. Cu cât îl lăsați mai mult timp, cu atât va deveni mai fin; 4-5 minute ar trebui să o facă. Reveniți la aceeași tigaie. Se amestecă bulionul și se condimentează, se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 5 minute.
Periați ciupercile pentru a îndepărta orice sol, apoi tăiați-le pentru cea mai bună formă, dar nu prea subțire sau se vor micșora la gătit.
Încălziți o tigaie antiaderentă până când este destul de fierbinte, adăugați uleiul, apoi ciupercile și sotati până când încep să se coloreze. Acum se adaugă 25g / 1oz de unt și să continue să saut până când tocmai fierte. Păstrați căldura în tigaie ridicată, deoarece doriți să le prăjiți mai degrabă decât să le fierbeți. Se condimentează și se scurge.
Frecați supa printr-o sită fină cu spatele unei oale pentru o textură fină catifelată. Reveniți în tigaie și amestecați crema. Deoarece amestecul aproape ajunge la fierbere, adăugați uleiul de trufe, dacă utilizați. (Dacă adăugați uleiul când amestecul este rece, acesta se poate împărți.)
Când este gata de servit, împărțiți fasolea rezervată (nu au nevoie de reîncălzire) și ciupercile între căni de supă încălzite.
Adăugați butonul de unt în supa aproape de fierbere, apoi spumați cu un blender de mână (faceți acest lucru timp de 4-5 minute pentru a-l face cu adevărat ușor) apoi turnați încet supa în cupe de la o oală la trei sferturi pline, ștergând oala peste marginea tigaiei, astfel încât supa să nu picure. Țineți înapoi spuma în tigaie, apoi scoateți-o deasupra cupelor pentru a servi.