Cannelloni de vinete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 950 calorii, 28G de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de oregano, roșii, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cannelloni De Vinete, Cannelloni De Vinete, și Cannelloni De Vinete.
Instrucțiuni
1
Așezați vinetele feliate într-o tigaie superficială cu zeama și marinați timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Bateți ouăle și laptele împreună pentru a face o spălare a ouălor. Odată ce uleiul este la temperatură, dragați vinetele în făină, atingeți orice exces și apoi acoperiți cu spălarea pregătită a ouălor. Se strecoară ușor în ulei și se prăjește până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți și continuați să gătiți cealaltă parte până se rumenesc, 2 până la 3 minute. După prăjire, scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge. Repetați procesul până când toate vinetele au fost prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
5
Așezați vinetele plate și aplicați aproximativ 1 lingură de brânză de capră pe marginea scurtă inferioară a vinetei. Acoperiți brânza de capră cu 1 frunză de busuioc și rulați vinetele de jos în sus, asigurându-vă că brânza de capră și busuiocul rămân în mijlocul ruloului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Busuioc Proaspăt
Vinete
Busuioc
Rola
6
Așezați rulourile într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Topiți rulourile cu sos Marinara, presărați parmezan și coaceți până când brânza s-a topit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Marinara
Parmezan
Brânză
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugați uleiul și încălziți până la punctul de a fuma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Adăugați ceapa și țelina și gătiți până când ceapa este translucidă. Deglazați tigaia cu vinul, amestecați și răzuiți orice bucăți, apoi adăugați sosul roșu și usturoiul. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Roșu
țelină
Usturoi
Ceapă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați sosul Worcestershire, cimbru, oregano, busuioc și roșii. Se condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră, amestecând ocazional.