"Candy Corn" Cremă De Citrice Înghețată Pops
Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 285 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Un amestec de lapte condensat, suc de lămâie, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bomboane De Porumb Oreo Pops, Bomboane De Porumb Halloween Tort Pops, și Bomboane Tropicale Sănătoase Pop-Uri De Gheață De Porumb.
Instrucțiuni
Puneți o cutie de lapte în fiecare dintre cele 2 boluri, apoi bateți coaja de lămâie, 1/3 cană de suc de lămâie și 18 picături de colorant alimentar galben într-un castron.
Bateți coaja de portocală, sucul de portocale, 2 linguri suc de lămâie și restul de 18 picături galben și 9 picături colorant alimentar roșu în al doilea castron.
Bateți smântâna într-un alt bol cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide, apoi pliați ușor jumătate de smântână în fiecare amestec de lapte condensat.
Împărțiți amestecul de portocale între matrițe, aproximativ 2 1/2 linguri pe matriță, apoi congelați până la fermitate, cel puțin 30 de minute.
Împărțiți amestecul de lămâie între matrițe, aproximativ 2 1/2 linguri pe matriță.
Așezați capacul pe matrițe și introduceți bețe, asigurându-vă că sunt drepte (importante pentru îndepărtarea vârfului la desfacere). Congelați până când este complet ferm, cel puțin 8 ore.
Dacă utilizați o matriță cu mai multe pop, scufundați parțial până la 1/4 inch din partea de sus a matriței într-un castron mare sau chiuvetă cu apă la temperatura camerei timp de 30 de secunde.
Scoateți mucegaiul din apă, apoi scoateți capacul și scoateți PoP-urile.
Dacă utilizați matrițe individuale, treceți apă fierbinte peste ele timp de aproximativ 5 secunde, apoi lăsați să stea 30 de secunde și îndepărtați capacul.
În ambele cazuri, serviți imediat sau înfășurați individual în folie de plastic și congelați până când este gata de servit.
* Mărcile de coloranți alimentari lichizi variază în intensitate, astfel încât numărul de picături de care veți avea nevoie pentru a obține culoarea dorită poate dura mai mult decât ceea ce este listat în rețetă. Gina Marie Miraglia Eriquez, care a dezvoltat rețeta, a obținut o culoare excelentă cu numărul de picături enumerate în rețetă, dar Paul Grimes, stilistul alimentar, care a folosit o altă marcă, a avut nevoie de 36 de picături de galben pentru lămâie și 72 de picături de galben împreună cu 36 de picături de colorant alimentar roșu pentru a-și atinge culorile neon.* PoP-urile de gheață pot fi făcute cu 1 săptămână înainte. Desfaceți când este înghețat tare și înfășurați fiecare pop individual în folie de plastic.* Două mame au fost implicate în dezvoltarea și testul încrucișat al acestei rețete și ambele recomandă cu tărie să faceți POP-uri congelate din timp pentru o petrecere și să le înfășurați în folie de plastic, astfel încât PoP-urile să fie pregătite să fie înmânate. Este mult mai bine decât să ai o grămadă de copii în picioare, așteptând cu nerăbdare să-i desfaci!