Camembert la cuptor
Dacă aveți în jur 25 minute pentru a petrece în bucătărie, Camembert coapte ar putea fi un spectaculos lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $2.09 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 210 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pâine, vin, crenguțe de cimbru și fulgi de ardei iute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Camembert La Cuptor, Camembert la cuptor cu pere, și Kit Camembert la cuptor sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Desfaceți 250g camembert, brie sau similar din ambalaj, apoi puneți-l înapoi în cutie. Cravată șir în jurul cutiei pentru a asigura.
Tăiați brânza de câteva ori și acoperiți cu 1 lingură de vermut, vin alb uscat sau kirsch, 2 crenguțe de cimbru și un vârf de fulgi de ardei iute uscat.
Coaceți pe o tavă de copt timp de 20 de minute până când este lipicioasă.
Serviți cu pâine prăjită sau biscuiți pentru scufundare.