Cambulă Pesto De Anghinare Cu Crustă De Asiago

Cambulă Pesto De Anghinare Cu Crustă De Asiago
Pesto de anghinare cu crustă de Asiago este un pescatarian felul principal. O porție conține 4227 calorii, 308g de proteine, și 299g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 31,81 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, busuioc, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cambulă Pesto De Anghinare Cu Crustă De Asiago, Quiche de sparanghel, anghinare, Pesto și brânză de capră cu crustă de Quinoa, și Flounder Cu Crustă De Parmezan.

Instrucțiuni

1
Pentru a face pesto, puneți anghinare, roșii, nuci de pin, usturoi, busuioc și sare într-un robot de bucătărie. Pureați ingredientele în timp ce adăugați încet uleiul de măsline. Rezervați pesto-ul într-un recipient, dați-l la frigider dacă nu îl utilizați imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Combinați ambele brânzeturi cu lingura de făină și agitați bine într-o pungă cu fermoar.Puneți jumătate din amestecul de brânză într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Adăugați cealaltă jumătate când ați consumat prima jumătate (am constatat că acest lucru împiedică brânza să se gume).Bateți ușor albușurile și turnați într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Încălziți două linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu până când sclipesc.Se usucă fileurile de cambulă. Slather ambele părți ale peștelui cu pesto..
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De CambulăFileuri De Cambulă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Periați albușurile de ou peste peștele pesto.Înmuiați ambele părți ale peștelui în amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
6
Așezați trei fileuri în tigaie și gătiți timp de aproximativ patru minute.Folosiți o spatulă subțire antiaderentă separați ușor orice margini brânzoase care s-au topit împreună.Întoarceți cu grijă fileurile pe cealaltă parte și gătiți timp de aprox încă 4 minute (dacă tigaia dvs. funcționează foarte fierbinte, este posibil să fie nevoie să gătiți doar trei minute.) Brânza trebuie să fie maro aurie.Pentru al doilea lot, ștergeți tigaia, adăugați încă două linguri de ulei și gătiți ca înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În31 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista