Cambulă creolă este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 141 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți busuioc, sare, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creolă Plată Umplută, Cambulă Creolă cu sos de fructe de mare, și Flounder Stefano.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.