Cambulă Creolă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 840 calorii, 116g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 11,79 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, ulei vegetal, file de cambulă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Cambulă Creolă, Creolă Plată Umplută, și Cambulă Creolă cu sos de fructe de mare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți peștele într-un vas de copt uns de 13" X 9".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se amestecă ingredientele rămase și se întinde peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pește
4
Coaceți 6-10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.