Calzone Zonate
Calzonele zonate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1752 calorii, 148g de proteine, și 123G de grăsime. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 1 și costă $ 8.27 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, apă, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Ham Calzones, Fierbinte, Fierbinte, Calzones Fierbinte, și Calzone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 buc. Gatiti carnea de vita in tigaie de 10 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere. Se amestecă sosul de pizza.
Se amestecă amestecul Bisquick, apa și uleiul până se formează aluatul (aluatul va fi uscat).
Așezați aluatul pe suprafață Generos praf cu amestec Bisquick; rulați ușor în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de 5 ori.
Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați sau bateți fiecare jumătate în cerc de 12 inci.
Așezați fiecare cerc de aluat pe foaia de cookie-uri negrasă. Jumătatea superioară a fiecărui cerc cu brânză Cheddar. Top brânză cu amestec de carne de vită. Îndoiți cealaltă jumătate din fiecare cerc peste umplutură. Apăsați marginile împreună cu furculița pentru a sigila.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foile de cookie pe suportul de sârmă. Se răcește 5 minute.
Tăiați fiecare calzone în 5 pene.