Calzone vegetariene

Calzone vegetariene
Calzonele vegetariene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58 g de proteine, 43 g de grăsimi și un total de 2493 de calorii. Această rețetă servește 2. Pentru 4,18 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Dacă aveți la îndemână ciuperci, arpagic, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Calzone vegetariene, Calzone vegetariene ușoare și Calzone.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, căliți ceapa, ardeiul roșu și ciupercile în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se ia de pe foc și se amestecă spanacul, brânzeturile, condimentele și albușul; pus deoparte. Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați fiecare bilă de aluat într-o formă de 5 inchi. cerc. Pune o pătrime din amestecul de legume pe centrul fiecărui cerc până la 1 inch de margine. Îndoiți aluatul peste umplutură; ciupiți tăiate pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Se aseaza pe o tava unsa cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Puneți o crenguță de mărar proaspătă pe fiecare, dacă doriți. Se bate galbenusul de ou si se unge deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5
Coaceți la 375° timp de 18-20 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Calzone în meniu? Încercați să combinați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva cu o evaluare de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva
Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva
Fabricat din 90% Sangiovese și 10% Merlot, Villa Antinori Chianti Classico Riserva din 2010 are o culoare roșu rubiniu intens, cu arome de fructe și condimente. Atingerile ușoare de la învechirea stejarului subliniază notele de cireșe și fructe roșii care sunt tipice strugurilor Sangiovese. Aromele vinului sunt armonioase la palat cu taninuri echilibrate si coapte. Finalul persistent este vibrant, cu o mineralitate plăcută, tipică Chianti Classico.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Revista