Calzone de vită și Pepperoni
Carne de vită-și-Pepperoni Calzones ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.72 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 794 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați condimente, carne de vită măcinată, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Calzone mixte de legume și Pepperoni, Broccoli, Pepperoni și trei Calzone de brânză, și Calzone De Vită Măcinată.
Instrucțiuni
Gătiti carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Combinați carnea de vită, 2 1/2 căni de brânză și următoarele 3 ingrediente.
Desfaceți fiecare crustă de pizza și tăiați fiecare crustă în treimi.
Rotiți fiecare porție într-un cerc de 5 inci.
Întindeți 3/4 cană de amestec de carne uniform pe jumătate din fiecare cerc. Umeziți marginile cu apă; pliați aluatul, presând sau sertizând marginile pentru a sigila.
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă și tăiați fante în vârfuri pentru a permite scăparea aburului.
Ungeți cu ulei de măsline.
Coaceți la 375 timp de 25 până la 30 de minute sau până la auriu. Se acoperă cu sos de roșii Italian; se presară cu brânză rămasă. Topiți brânza sub broiler, dacă doriți.
Notă: congelați calzonele coapte până la 1 lună, dacă doriți. Decongelați la frigider peste noapte. Wrap calzones în aluminm fil, și se coace la 300 timp de 1 oră sau până când se încălzește bine.