Calamari la gratar cu glazura cu miere peste spanac ofilit cu cuscus cu capere

Calamari la gratar cu glazura cu miere peste spanac ofilit cu cuscus cu capere
Calamari la grătar cu glazură cu miere peste spanac ofilit cu cușcuș cu capere este un aperitiv care servește 4. Pentru 4,11 USD per porție, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 442 de calorii, 26 g de proteine și 4 g de grăsimi. Mergeți la magazin și cumpărați vin de orez, ulei de măsline, piper lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru 4 iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și pescatariană. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 79%, care este solid. Rețete similare sunt Carne de porc glazurată cu miere și verdeață ofilită, Somon glazurat miso cu spanac ofilit și Somon glazurat miso cu spanac ofilit.

Instrucțiuni

1
Pentru cușcușul cu capere: gătiți cușcușul conform instrucțiunilor de pe ambalaj, adăugând capere și oregano la începutul timpului de gătire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2
Se adauga patrunjel si se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper negru chiar inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1
Ungeți o tigaie de grătar de pe aragaz sau o grătar cu spray de gătit și lăsați-o la foc mediu-mare pentru a se preîncălzi. Asezonați ambele părți ale calamarului cu sare și piper de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Piper De LămâiePiper De Lămâie
CalmarCalmar
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Pune calamari pe tigaia incinsa si gateste 2 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc. Într-un castron mic, amestecați mierea și vinul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
CalmarCalmar
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Ungeți amestecul peste ambele părți ale calamarului și gătiți încă 1 până la 2 minute pe fiecare parte, până când este fiert și opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
4
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
6
Adăugați spanacul, acoperiți și fierbeți la abur 1 minut, până când spanacul se ofilește. Se asezoneaza, dupa gust, cu sare si piper negru. Tăiați calamarul în inele și serviți peste spanac ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
CalmarCalmar
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
7
Serviți cușcușul în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista