Cakespy: tort de Ziua Recunoștinței din curcan adevărat! Și Resturi

Cakespy: tort de Ziua Recunoștinței din curcan adevărat! Și Resturi
Această rețetă servește 10 și costă 2,76 USD pe porție. O porție conține 463 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, fasole sotată, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 428 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ziua Recunostintei Turcia resturi Bliss: Turcia Mac-și-Cheeselets, Ziua Recunostintei resturi Turcia Shepherd ' s Pie, și Panini De Curcan Încărcat (Pentru Resturile De Ziua Recunoștinței) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F și se aranjează rack-ul în mijloc. Înveliți tigăile de tort de 2 (8 inci) cu unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați curcanul, ovăzul, brânza, ketchup-ul, ceapa, pătrunjelul, sosul de soia, cimbru, piper negru și usturoiul într-un castron mare și amestecați, folosind mâinile curate, până se combină, manipulând cât mai puțin posibil. Condimentați după gust cu sare (pentru a testa sarea, cuptorul cu microunde sau prăjiți 1 bilă de amestec de mărimea unei lingurițe până când este gătită. Gustați și reglați sarea după cum este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Împărțiți amestecul uniform între tigăi, răspândindu-vă pe margini și netezind partea superioară.
4
Coaceți până când fierte și prăjituri începe să trageți departe de marginile de tigai, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți din cuptor, dar nu opriți focul.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Lăsați prăjiturile să se răcească aproximativ 10 minute. Folosind un prosop de hârtie, ștergeți orice exces de grăsime de pe suprafața straturilor de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Desfaceți o prăjitură și așezați-o cu partea de jos în sus pe vasul de servire rezistent la cuptor. Cu un cuțit lung sau o spatulă offset, întindeți uniform 1 cană de piure de cartofi deasupra tortului, lăsând marginea de 1/2 inch (păstrați cartofii rămași calzi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Adăugați straturi alternative de umpluturi pe care doriți să le puneți în tort. (Am adăugat strat de umplutură, sos de afine și fasole verde sote cu ceapă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați 1/2 cană de piure de cartofi în partea de sus a acestor toppinguri (piureul de cartofi ajută stratul superior să se lipească).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
10
Așezați ușor al doilea tort de curcan deasupra tortului stivuit. Folosiți frigarui de lemn lipite prin ambele straturi pentru a menține tortul stabil, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
11
Transferați tigaia pentru tort sau vasul de servire cu tortul parțial asamblat pe foaia de copt și coaceți până se încălzește, aproximativ 30 până la 40 de minute (termometrul cu citire instantanee ar trebui să înregistreze 165 buc.f).
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
12
Scoateți din cuptor (nu opriți focul).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Lăsați să se răcească aproximativ 10 minute, apoi folosind o spatulă sau un cuțit lung offset, folosiți piureul rămas pentru a "îngheța" partea superioară și părțile laterale ale tortului. Dacă doriți, faceți o margine decorativă în partea de jos formând cartofii cu mâinile curate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
14
Cu un cuțit lung curat sau o spatulă offset, întindeți uniform cartoful dulce deasupra tortului. Apăsați ușor mini marshmallows deasupra stratului de cartofi dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce De Mere VerdeLemn Dulce De Mere Verde
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
15
Întoarceți tortul la cuptor până când marshmallows sunt ușor aurii deasupra, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Folosind două spatule plate, transferați tortul în vasul de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
17
Serviți imediat, cu sos, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate34
Revista