Cakespy: Homemade Samoas Girl Scout Cookie-urile ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 235 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 602 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de făină universală, lapte, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Prăjituri De Casă Girl Scout: Samoas, Prăjituri De Casă Samoas Girl Scout, și Cakespy: Casă Do-Si-Dos Fata Scout Cookie-Uri.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pregătiți baza cookie-urilor. Folosind accesoriul cu palete într-un mixer cu suport, cremați untul și zaharurile până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Rulou Cu Fructe
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
3
Într-un castron separat, cernem împreună făina, sarea și praful de copt. În 2-3 trepte, amestecați în amestecul de unt, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. Se amestecă vanilia și se amestecă din nou până se încorporează; se amestecă o lingură de lapte sau smântână, adăugând restul dacă aluatul pare prea rigid pentru a fi ușor de manipulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lucrând în 2-3 loturi, întindeți aluatul între două foi de pergament sau hârtie cerată până când are o grosime de aproximativ 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Dacă aveți unul, utilizați un mic tăietor de gogoși pentru a tăia cercuri de aproximativ 1 1/2 inch (tăietorul de gogoși va scoate mijlocul pentru tine!). Dacă nu aveți un tăietor de gogoși, tăiați cercuri de aproximativ 1 1/2 inci folosind un tăietor de prăjituri și tăiați găuri în centru folosind un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Transferați ușor decupajele pe foile de copt pregătite, lăsând aproximativ un centimetru de spațiu între runde (se vor răspândi, dar nu prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Coaceți timp de 10-12 minute, sau până când sunt ușor aurii pe părțile laterale și de jos, cu un finisaj plictisitor deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din cuptor și lăsați-le să se răcească aproximativ 5 minute pe foaie înainte de a le transfera pe o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Pregătiți toppingul de caramel-nucă de cocos. Într-o cratiță medie la foc mic, topiți (despachetat!) caramele, amestecând frecvent pentru a preveni arderea tigaiei. Când este netedă și nu rămân bulgări de caramel, adăugați sarea și nuca de cocos prăjită și amestecați cu o lingură de lemn (va fi un pic de antrenament) până când nuca de cocos este complet acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Stropi în Formă De Inimă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
10
Se ia de pe foc.
11
Folosind o mică spatulă offset sau chiar o lingură, întindeți ușor 2-3 lingurițe din amestecul de caramel-nucă de cocos deasupra fiecărui cookie. Dacă ați acoperit găurile din cookie-uri, puteți apăsa o mică liniuță în centru pentru a obține aspectul clasic al cookie-urilor tradiționale sau vă puteți bucura de mai mult topping și pur și simplu vă puteți relaxa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Stropi în Formă De Inimă
Rulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
12
În timp ce toppingul se fixează pe fursecuri, pregătiți-vă ciocolata pentru acoperirea fundului fursecurilor și finisarea blaturilor. Într-un castron mare pentru microunde, încălziți ciocolata la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare interval, până se omogenizează și se topește (puteți face acest lucru și peste plită, dacă doriți să spălați acea cratiță medie acoperită cu nucă de cocos pe care ați folosit-o pentru topping).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi în Formă De Inimă
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Înmuiați fundul fiecărui cookie în ciocolata topită și apoi așezați-l pe o bucată de hârtie cerată sau hârtie pergament. Odată ce toate fundurile cookie-urilor au fost scufundate, transferați ciocolata rămasă într-o pungă mică și dungi de țeavă peste partea superioară a cookie-urilor. Sau dacă acest lucru pare prea greu, pur și simplu puneți o bucată de ciocolată deasupra fiecărui cookie. (Sfat: o bucată de unt de arahide deasupra, deși nu este tradițională, are și un gust grozav!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu Fructe
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
14
Lăsați cookie-urile să se stabilească cel puțin o oră înainte de servire.