Cajun Mac și brânză
Cajun Mac și brânză ar putea fi doar Creole rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,77 USD pe porție. O porție conține 861 calorii, 39G de proteine, și 43G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cârnați andouille, amestec de condimente cajun, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Vegan Mac și brânză, Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, cu aproximativ 1 minut mai puțin decât direcționează eticheta. Rezervați 1 cană de apă de gătit, apoi scurgeți pastele. Între timp, combinați uleiul de măsline și cârnații într-o tigaie mare la foc mare și gătiți, amestecând, până când cârnații încep să se rumenească, aproximativ 2 minute. Se amestecă ceapa și ardeiul gras și se gătește până când legumele sunt ușor moi, încă aproximativ 3 minute.
Adăugați condimentul Cajun și făina și gătiți, amestecând, încă 2 minute. Treceți treptat laptele și continuați să bateți până când sosul este gros și neted, încă 5 minute.
Adăugați pastele, brânza și apa de gătit rezervată în tigaie. Reduceți focul la mediu scăzut și gătiți, aruncând pentru a acoperi pastele în sos și topiți brânza, aproximativ 1 minut.
Fotografie de Antonis Achilleos