Cajun Cheeseburgeri Cool

Cajun cheeseburgeri rece ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 383 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.03 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Creole. Un amestec de rotund măcinat, boia de ardei, blaturi de ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Cheeseburgeri De Curcan Cajun Cu Ketchup Tabasco, Rajun Cajun BBQ Sauce-în interiorul multor mall-uri sunt restaurante Rajun Cajun, servesc BBQ inspirat de Cajun, vă vom arăta cum să faceți acel sos, și Cele Mai Bune Cheeseburgeri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați brânzeturile; deoparte.
Combinați pesmetul și următoarele 5 ingrediente (pesmet prin curcan). Împărțiți amestecul în 4 porții egale, modelând fiecare într-un patty gros de 1/2 inci.
Așezați chiftelele pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 5 minute pe fiecare parte.
Presărați burgerii uniform cu amestec de brânză. Gatiti 1-2 minute sau pana cand burgerii sunt gata si branza se topeste.
Așezați chiflele, tăiați părțile în jos, pe grătar; grătar 1 minut sau până la prăjit.
Așezați 1 patty pe jumătatea inferioară a fiecărui coc; topiți fiecare porție cu 1/4 cană de salată, 3 linguri de ceapă și jumătatea superioară a chiflei.