Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Pilaf de orez cu stafide de caju ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, orez, ardei pimento și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Pilaf De Orez Caju, Pilaf De Orez Caju, și Pilaf De Orez Caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți margarina într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Sotati orezul cu bob lung, ceapa, morcovul si stafidele timp de 3 pana la 5 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Cu Bob Lung
Stafide
Morcov
Ceapă
3
Se toarnă bulionul și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și fierbeți timp de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Între timp, într-o cratiță aduceți 1 1/2 căni de apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați orez sălbatic, reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic
6
Se scurge și se lasă deoparte.
7
Când amestecul de orez / stafide este terminat la foc mic (orezul este gătit), amestecați orezul sălbatic gătit, mazărea, pimentos și caju și încălziți.