Caisă și fistic pavlova
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Pavlovan cu caise și fistic. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 635 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați și mai mult, extract de vanillan, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Încercați Lavanda Și Fisticul Pavlova, Miere piersic & fistic Pavlova, și Caise Pavlova cu cremă de mușețel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 140C/gaz 1 / ventilator 120C și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament antiaderentă. Într-un castron mic, amestecați făina de porumb, extractul de vanilie și oțetul într-o pastă netedă.
Bateți albușurile până se înțepenesc într-un bol curat separat. Bateți treptat zahărul puțin câte puțin pentru a face o bezea groasă și lucioasă, apoi amestecați pasta de făină de porumb până se combină bine.Puneți amestecul pe hârtie, apoi întindeți, fără a-l aplatiza, pentru a forma o rundă de 23cm/9in. Rotiți marginile cu partea din spate a lingurii pentru a da pliuri și vârfuri moi minunate. Împrăștiați jumătate de fistic peste bezea și coaceți timp de 1 oră, moment în care se va simți crocant dacă îl atingeți. Opriți cuptorul și lăsați pavlova să se răcească cu ușa cuptorului deschisă.Puneți deoparte 450g / 1lb de caise și tocați aproximativ restul, aruncând pietrele. Purificați caisele tocate, apoi împingeți-le printr-o sită cu o lingură de metal. Se amestecă lichiorul și se îndulcește cu 3 linguri de zahăr glazură, sau suficient pentru a îndulci după cum vă place.Bateți ușor crema, astfel încât să fie moale și moale, apoi lingurați peste pavlova.
Tăiați caisele rezervate de 450g / 1lb în jumătate, aruncați pietrele, apoi tăiați-le în pene. Împrăștiați-le peste frisca împreună cu fisticul rămas. Se pudrează cu restul de zahăr glazură și se servește cu caisul pur approxide.