Caisă și fistic pavlova

Caisă și fistic pavlova
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Pavlovan cu caise și fistic. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 635 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați și mai mult, extract de vanillan, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Încercați Lavanda Și Fisticul Pavlova, Miere piersic & fistic Pavlova, și Caise Pavlova cu cremă de mușețel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 140C/gaz 1 / ventilator 120C și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament antiaderentă. Într-un castron mic, amestecați făina de porumb, extractul de vanilie și oțetul într-o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Bateți albușurile până se înțepenesc într-un bol curat separat. Bateți treptat zahărul puțin câte puțin pentru a face o bezea groasă și lucioasă, apoi amestecați pasta de făină de porumb până se combină bine.Puneți amestecul pe hârtie, apoi întindeți, fără a-l aplatiza, pentru a forma o rundă de 23cm/9in. Rotiți marginile cu partea din spate a lingurii pentru a da pliuri și vârfuri moi minunate. Împrăștiați jumătate de fistic peste bezea și coaceți timp de 1 oră, moment în care se va simți crocant dacă îl atingeți. Opriți cuptorul și lăsați pavlova să se răcească cu ușa cuptorului deschisă.Puneți deoparte 450g / 1lb de caise și tocați aproximativ restul, aruncând pietrele. Purificați caisele tocate, apoi împingeți-le printr-o sită cu o lingură de metal. Se amestecă lichiorul și se îndulcește cu 3 linguri de zahăr glazură, sau suficient pentru a îndulci după cum vă place.Bateți ușor crema, astfel încât să fie moale și moale, apoi lingurați peste pavlova.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
(din Cutie)(din Cutie)
Ardei ArbolArdei Arbol
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Tăiați caisele rezervate de 450g / 1lb în jumătate, aruncați pietrele, apoi tăiați-le în pene. Împrăștiați-le peste frisca împreună cu fisticul rămas. Se pudrează cu restul de zahăr glazură și se servește cu caisul pur approxide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista