Caise Mango Iaurt Fructe Dip

Caise Mango Iaurt Fructe Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați să înmuiați fructele de iaurt cu Mango de caise. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 231 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 107 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână căpșuni, pepene galben tăiat, cremă de brânză cu 3 mai puține grăsimi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Caise Mango Iaurt Fructe Dip, Salată de fructe de Mango de dimineață cu iaurt cheie de tei, și Iaurt și Feta Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, iaurtul și nectarul de caise până se omogenizează bine. Capac; frigider aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De CaiseNectar De Caise
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Serviți baie cu fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista