Caise-Ghimbir Coapse De Pui

Caise-Ghimbir Coapse De Pui
Coapsele de pui cu caise-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 440 calorii. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de piper, usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pulpe De Pui Glazurate Cu Caise, Pulpe Picante De Pui Cu Caise, și Caise glazurate la gratar pulpe de pui BBQ.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați pudra de chili, 1 lingură. ghimbir măcinat, praf de usturoi, sare și piper. Pat de pui se usucă și se freacă amestecul de condimente în pui. Capac; se răcește cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Praf De ChiliPraf De Chili
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o tigaie mică, amestecați conservele, sosul de grătar, ghimbirul rămas, sucul de lămâie și usturoiul. Se amestecă la foc mic până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ConservăConservă
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Preîncălziți cuptorul la 177°; aburiți un vas de copt mare, superficial, cu spray de gătit. Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti puiul, intorcand des cu clesti, pana se rumeneste pe toate partile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CleșteClește
CuptorCuptor
4
Transferați puiul în vasul de copt și turnați glazura de caise, transformând puiul în strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Pui întregPui întreg
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți până când puiul este gătit, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați puiul să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista