Caise-Ghimbir Coapse De Pui

Coapsele de pui cu caise-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 440 calorii. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de piper, usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pulpe De Pui Glazurate Cu Caise, Pulpe Picante De Pui Cu Caise, și Caise glazurate la gratar pulpe de pui BBQ.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați pudra de chili, 1 lingură. ghimbir măcinat, praf de usturoi, sare și piper. Pat de pui se usucă și se freacă amestecul de condimente în pui. Capac; se răcește cel puțin 2 ore.
Într-o tigaie mică, amestecați conservele, sosul de grătar, ghimbirul rămas, sucul de lămâie și usturoiul. Se amestecă la foc mic până se combină bine.
Preîncălziți cuptorul la 177°; aburiți un vas de copt mare, superficial, cu spray de gătit. Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti puiul, intorcand des cu clesti, pana se rumeneste pe toate partile, aproximativ 10 minute.
Transferați puiul în vasul de copt și turnați glazura de caise, transformând puiul în strat.
Coaceți până când puiul este gătit, aproximativ 40 de minute.
Lăsați puiul să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.