Caise coapte cu Topping de migdale

Caise coapte cu Topping de migdale
Caisele coapte cu Topping de migdale sunt a fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 151 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați caise, zahăr brun deschis, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Martha Stewart are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Făină de ovăz de migdale la cuptor cu Topping de fructe de pădure, Pâine prăjită franceză la cuptor cu rubarbă de căpșuni cu Topping de streusel de migdale, și Guacamole de migdale prăjite cu caise pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista