Cafea Vietnameză Ice Pops
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete vietnameze, așa că încercați gheața de cafea Vietnameză. O porție conține 349 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 59 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână smântână grea, zaț puternic de cafea prăjită, lapte condensat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops, Mousse De Cafea Vietnameză, și Înghețată De Cafea Vietnameză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se prepară cafeaua cu apa măsurată. Ar trebui să aveți aproximativ 1 1/2 cești de cafea preparată.
Așezați cafeaua fierbinte și laptele condensat într-o ceașcă de măsurare sau într-un vas mare rezistent la căldură cu un gura de scurgere și bateți până se combină uniform.
Se amestecă smântâna, se acoperă și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 2 ore.
Bateți din nou amestecul și împărțiți-l între matrițele pop. Congelați până se solidifică, cel puțin 6 ore.