Cafea Mexicană

Cafea Mexicană
Cafeaua mexicană este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. O porție conține 409 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. 38 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați tequila, cafea, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o băutură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cafea Mexicană, Coc De Cafea Mexican, și Cafea Mexicană.

Instrucțiuni

1
Jante de îngheț de 2 căni cu zahăr. Treceți-l prin foc, aurind marginea puțin câte puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
2
Adăugați tequila și lichiorul de cafea înclinând puțin ceașca spre foc, astfel încât lichiorul să înceapă să aprindă. Praf cu scorțișoară. Adăugați imediat cafea fierbinte și o lingură de înghețată de vanilie. Sus cu o cireșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
ScorțișoarăScorțișoară
LichiorLichior
TequilaTequila
CireșeCireșe
CafeaCafea

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Revista