Cacao Fierbinte Mexicană
Reteta Cocoan fierbinte Mexican este gata în aproximativ 2 ore și 5 minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 7. O porție conține 332 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cafea espresso instant, apă, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Cacao Mexicană, Cacao Fierbinte Mexicană, și Tort Mexican Cu Cacao Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În slow cooker, amestecați lapte, apă fierbinte, zahăr brun, praf de cafea, vanilie, ciocolată, 2 dintre bețișoarele de scorțișoară și ancho chile.
Capac; gatiti la foc mic setarea 2-3 ore. Se amestecă cacao fierbinte și se îndepărtează ancho chile înainte de servire.
Garnisiți porții individuale cu topping bătut, ardei roșu și bețișoare de scorțișoară rămase.