Cacao Fierbinte Mexicană

Cacao Fierbinte Mexicană
Reteta Cocoan fierbinte Mexican este gata în aproximativ 2 ore și 5 minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 7. O porție conține 332 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cafea espresso instant, apă, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Cacao Mexicană, Cacao Fierbinte Mexicană, și Tort Mexican Cu Cacao Fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În slow cooker, amestecați lapte, apă fierbinte, zahăr brun, praf de cafea, vanilie, ciocolată, 2 dintre bețișoarele de scorțișoară și ancho chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Granule Suplimentare De Cafea, ZdrobiteGranule Suplimentare De Cafea, Zdrobite
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 2-3 ore. Se amestecă cacao fierbinte și se îndepărtează ancho chile înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Amestec De Cacao FierbinteAmestec De Cacao Fierbinte
3
Garnisiți porții individuale cu topping bătut, ardei roșu și bețișoare de scorțișoară rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții7
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista