Cabernet coaste scurte fierte cu Bietă elvețiană și Orecchiette

Cabernet coaste scurte fierte cu Bietă elvețiană și Orecchiette
Cabernet fiert coaste scurte cu Chard elvețian și Orecchiette ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție conține 471 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, pastă de roșii, brânză parmezan reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frunza de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Coaste scurte de vită fierte cu piure de cartofi, Bietă elvețiană și cremă de hrean, Cabernet-Coaste Scurte De Vită Fierte, și Cabernet-coaste scurte fierte cu Gorgonzola Polentan și Gremolata cu plante mixte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru coastele scurte: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade Fahrenheit.Tăiați straturile groase de grăsime externă de pe coastele scurte. Nu exagerați; cantități mici de grăsime vor crea aromă și cea mai mare parte a grăsimii va fi îndepărtată atunci când rețeta este degresată spre final. Condimentați toate părțile coastelor scurte cu sare și pepper.In o oală grea, cum ar fi o oală de 5 litri sau un cuptor olandez care are un capac etanș, încălzește cele 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați 3 coaste scurte, căutați pe toate părțile până se rumenesc, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Dacă există multă carne expusă la capăt, folosiți clești pentru a sta coaste până la capetele de căutare timp de aproximativ 2 minute pe capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie. Reduceți focul la mediu și adăugați ceapa, morcovul și țelina tocate aproximativ în tigaie, răzuind orice bucăți de carne rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se sotează, amestecând des, până când legumele se rumenesc puțin, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3
Adăugați jumătate din usturoi, și amestecând constant, sotati pana cand doar parfumat, aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Se adaugă pasta de roșii și, amestecând continuu, se sotează până când pasta de roșii începe să se caramelizeze, cu 1 până la 2 minute mai mult.Ridicați focul la mare și deglazați tigaia cu vinul, răzuind orice suc rumenit de pe fundul oalei cu o lingură de lemn. Reduceți căldura la mediu-mare și reduceți vinul la jumătate la foc mic, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați frunza de dafin, pătrunjelul, cimbru și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Adăugați coastele scurte înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați suficient stoc de pui pentru a aduce lichid la jumătatea coastelor. Aduceți bulionul la fiert, așezați o bucată de hârtie pergament deasupra oalei, acoperiți bine și introduceți-l în cuptor. Gatiti timp de 2 pana la 2 ore sau pana cand carnea cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Scoateți coastele scurte din oală și așezați-le pe un platou. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați carnea din oase în bucăți de mărimea mușcăturii, aruncând orice grăsime vizibilă sau zgâriere. Rezervați cald până când este nevoie.Strecurați sosul Cabernet printr-o sită cu ochiuri fine, apăsând partea din spate a unei linguri mari peste solide pentru a extrage cantitatea maximă de sos. Degresați sosul fie prin: folosind un separator de sos; înclinând tigaia într-o parte și îndepărtând grăsimea cu o lingură mare; sau făcând vasul până în acest moment cu o zi înainte, refrigerându-l și lingând stratul de grăsime care se congelează la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Așezați sosul degresat într-o tigaie mare la foc mediu-mare și reduceți consistența sosului (suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri), 4 până la 5 minute dacă sosul este cald. Rezervați sosul cald la foc mic.Pentru orecchiette și bietă: aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrecchietteOrecchiette
Chard ElvețianChard Elvețian
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați orecchiette și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până la al dente, aproximativ 12 minute.Între timp, într-o supă mare sau oală, încălziți uleiul de măsline rămas timp de 1 minut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrecchietteOrecchiette
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Se adaugă usturoiul rămas și ceapa tocată mărunt și se sotează, amestecând frecvent, până se colorează foarte ușor, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Adăugați bietul, aruncați bine pentru a acoperi cu uleiul de măsline și sotati, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Acest lucru va părea o mulțime de smog atunci când îl puneți pentru prima dată în oală, dar se va ofili considerabil. Puneți o cană din apa de gătit a pastelor peste bietă și continuați să sotati, amestecând frecvent, până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Chard ElvețianChard Elvețian
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Scurgeți pastele și adăugați la amestecul de bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
14
Se toarnă jumătate din sosul Cabernet peste paste și bietă și se aruncă pentru a acoperi pastele cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
15
Adăugați brânza în paste și amestecați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
16
Așezați pastele pe un platou de servire sau împărțiți-le în boluri mari pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Se pune carnea mărunțită în sosul Cabernet rămas și se încălzește la foc mediu. Puneți carnea și sosul peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
18
Se servește imediat cu brânză Parmigiano Reggiano rasă suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista