Cabernet coaste scurte fierte cu Bietă elvețiană și Orecchiette
Cabernet fiert coaste scurte cu Chard elvețian și Orecchiette ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 6. O porție conține 471 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, pastă de roșii, brânză parmezan reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frunza de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Coaste scurte de vită fierte cu piure de cartofi, Bietă elvețiană și cremă de hrean, Cabernet-Coaste Scurte De Vită Fierte, și Cabernet-coaste scurte fierte cu Gorgonzola Polentan și Gremolata cu plante mixte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru coastele scurte: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade Fahrenheit.Tăiați straturile groase de grăsime externă de pe coastele scurte. Nu exagerați; cantități mici de grăsime vor crea aromă și cea mai mare parte a grăsimii va fi îndepărtată atunci când rețeta este degresată spre final. Condimentați toate părțile coastelor scurte cu sare și pepper.In o oală grea, cum ar fi o oală de 5 litri sau un cuptor olandez care are un capac etanș, încălzește cele 2 linguri de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați 3 coaste scurte, căutați pe toate părțile până se rumenesc, 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Dacă există multă carne expusă la capăt, folosiți clești pentru a sta coaste până la capetele de căutare timp de aproximativ 2 minute pe capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Apă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie. Reduceți focul la mediu și adăugați ceapa, morcovul și țelina tocate aproximativ în tigaie, răzuind orice bucăți de carne rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
2
Se sotează, amestecând des, până când legumele se rumenesc puțin, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3
Adăugați jumătate din usturoi, și amestecând constant, sotati pana cand doar parfumat, aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
4
Se adaugă pasta de roșii și, amestecând continuu, se sotează până când pasta de roșii începe să se caramelizeze, cu 1 până la 2 minute mai mult.Ridicați focul la mare și deglazați tigaia cu vinul, răzuind orice suc rumenit de pe fundul oalei cu o lingură de lemn. Reduceți căldura la mediu-mare și reduceți vinul la jumătate la foc mic, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați frunza de dafin, pătrunjelul, cimbru și coaja de portocală.
Adăugați suficient stoc de pui pentru a aduce lichid la jumătatea coastelor. Aduceți bulionul la fiert, așezați o bucată de hârtie pergament deasupra oalei, acoperiți bine și introduceți-l în cuptor. Gatiti timp de 2 pana la 2 ore sau pana cand carnea cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scoateți coastele scurte din oală și așezați-le pe un platou. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați carnea din oase în bucăți de mărimea mușcăturii, aruncând orice grăsime vizibilă sau zgâriere. Rezervați cald până când este nevoie.Strecurați sosul Cabernet printr-o sită cu ochiuri fine, apăsând partea din spate a unei linguri mari peste solide pentru a extrage cantitatea maximă de sos. Degresați sosul fie prin: folosind un separator de sos; înclinând tigaia într-o parte și îndepărtând grăsimea cu o lingură mare; sau făcând vasul până în acest moment cu o zi înainte, refrigerându-l și lingând stratul de grăsime care se congelează la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Așezați sosul degresat într-o tigaie mare la foc mediu-mare și reduceți consistența sosului (suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri), 4 până la 5 minute dacă sosul este cald. Rezervați sosul cald la foc mic.Pentru orecchiette și bietă: aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orecchiette
Chard Elvețian
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați orecchiette și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până la al dente, aproximativ 12 minute.Între timp, într-o supă mare sau oală, încălziți uleiul de măsline rămas timp de 1 minut la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orecchiette
Fripturi De Carne Din New York
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Se adaugă usturoiul rămas și ceapa tocată mărunt și se sotează, amestecând frecvent, până se colorează foarte ușor, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12
Adăugați bietul, aruncați bine pentru a acoperi cu uleiul de măsline și sotati, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 6 minute. Acest lucru va părea o mulțime de smog atunci când îl puneți pentru prima dată în oală, dar se va ofili considerabil. Puneți o cană din apa de gătit a pastelor peste bietă și continuați să sotati, amestecând frecvent, până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Chard Elvețian
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Scurgeți pastele și adăugați la amestecul de bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Rețetă De Pizzocheri
14
Se toarnă jumătate din sosul Cabernet peste paste și bietă și se aruncă pentru a acoperi pastele cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Rețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
15
Adăugați brânza în paste și amestecați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De Pizzocheri
16
Așezați pastele pe un platou de servire sau împărțiți-le în boluri mari pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
17
Se pune carnea mărunțită în sosul Cabernet rămas și se încălzește la foc mediu. Puneți carnea și sosul peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
18
Se servește imediat cu brânză Parmigiano Reggiano rasă suplimentară.