Ca 'Em Hot Wings

Ca 'Em Hot Wings
Rețeta Like 'Em Hot Wings vă poate satisface pofta americană în aproximativ 40 de minute . Pentru 66 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest aperitiv are 230 de calorii , 19 g de proteine și 16 g de grăsime per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de piper, cimbru, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 23% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Aripioare iute și picante cu sos iute de arțar chipotle , The Best Hot Wings Ever și Hot Wings .

Instrucțiuni

1
Tăiați aripioarele de pui în trei secțiuni; aruncați vârfurile aripilor. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul de ardei iute, usturoiul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Adăugați aripi; se amestecă pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Transferați într-un 13 inchi bine uns. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți, descoperit, la 425° timp de 30-40 de minute sau până când sucul de pui curge limpede, întorcându-se la fiecare 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Serviți cu țelină, morcovi și dressing de brânză albastră, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză AlbastrăSos De Brânză Albastră
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Trandafir Spumant

Aripioare de pui în meniu? Încercați să combinați cu vin alb, băutură alcoolică și ingredient. Carnea slabă și ușoară de carne de pasăre se asortează cel mai bine cu vinuri albe crocante precum sauvignon blanc. Carnea neagră poate funcționa cu riesling sau chiar cu un vin roșu precum pinot noir. Descendenții Liegeois Dupont Mountain Syrah cu un rating de 4,8 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Descendenții Liegeois Dupont Muntele Syrah
Descendenții Liegeois Dupont Muntele Syrah
Mov închis, culoare aproape neagră. Arome de carne tocată, ienibahar, fructe de pădure negre, lemn dulce, ierburi uscate și note de pâine prăjită și coajă de citrice. Intrarea este plină de corp, dar moale și ușor dulce, cu arome de fructe negre, ierburi uscate, carne tocată și pâine prăjită. Se termină lung, cu o notă de acid și taninuri evidente, dar plăcute. Syrahul de la Hedges continuă să producă vinuri interesante și complexe, cu un echilibru minunat de concentrare și băutură imediată.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista